Wandeling

Met een glas wijn in de hand ontdekken we het verleden van Leuven en haar wijnbouw.

Wijnwandeling

We ontdekken Leuven aan de hand van 6 historische plekken die eveneens iets vertellen over het wijnverleden van de stad. Tijdens de wandeling proeven we ook 3 Belgische wijnen (halve glazen) die het verhaal wat kracht zullen bijzetten. De wandeling duurt ongeveer 2u. Enkel op zaterdag of zondag.

€30 p.p. (min. 4 personen)

Wijnwandeling en degustatie

Nog niet genoeg gehad? Na de wandeling kan gekozen worden om meer in detail te hebben over Belgische wijnen aan de hand van een degustatie. De wandeling duurt ongeveer 2u en de degustatie 1u. Enkel op zaterdag of zondag.

+€30 p.p. (min. 6 personen)

Laten we samen op wijnwandeling gaan.

Really interesting experience. Menno is passionate about both Leuven and Belgian wines. It’s a unique way of discovering the city whilst having a few cheeky glasses of wine – I highly recommend.

Luke, november 2021

“Interessante informele wandeling met charmante gids die de inhoud mooi aanpast aan de deelnemers. Regelmatige stops voor interessante verhalen met enkele lekkere lokale wijntjes terwijl de plekjes van Leuven ontdekken die ik (hier geboren en getogen) nog niet kende of vergeten was. Een aanrader voor alle leeftijden, ook voor locals!

anke, januari 2022